Tot welk team behoor jij?

Tot welk team behoor jij? Heb je er één of meer? Wanneer ben je een team? Het afgelopen jaar krijg ik steeds vaker de vraag om een team te helpen bij hun samenwerking. Niet zo gek, want door het vele thuiswerken, is het lastiger om je te verbinden met je team, afspraken te maken en te weten wie wat doet.

Tot welk team behoor jij?

De afgelopen tijd heb ik wandelingen gemaakt met een aantal teams. De teamleden hadden elkaar lange tijd niet gezien of zagen elkaar voor het eerst. Elke keer merkte ik het effect van het wandelen in een groene omgeving. De deelnemers waren ontspannen en genoten van de gesprekken met elkaar. Met behulp van een aantal oefeningen leerden ze elkaar beter kennen en vonden ze in de natuur een metafoor voor hun manier van samenwerken.

Ik zou het heel leuk vinden om met jouw team te wandelen. Lees hier meer over mijn aanbod.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: