Voor organisaties

Sinds 2015 werk ik als coach voor verschillende (overheids)organisa-ties zoals Logius, ministerie van Economische Zaken en de Belastingdienst.

Ik kijk graag samen met de opdrachtgever wat de behoefte is van een organisatie, medewerker of team en doe dan een voorstel.

Wil jouw organisatie aan de slag met het het ontwikkelen van medewerkers, zodat ze met plezier werken, zich durven uitspreken en hun doelen bereiken?

Coaching on the job

Als coach on the job ondersteunen wij medewerkers bij hun dagelijks werk. Dat gaat over vragen als: Hoe pak ik mijn werk aan (plannen en organiseren.) Hoe werk ik samen? Hoe geef ik mijn mening en hoe ontvang ik feedback. Hoe voer ik een goed gesprek met mijn leidinggevende.

Loopbaancoaching

Als medewerkers ondersteuning nodig hebben bij het maken van een loopbaanstap binnen of buiten de organisatie, is loopbaancoaching een goede manier om iemand te begeleiden. Tijdens een traject van 4-6 coachsessies komt de medewerker er achter welke stappen zij kan zetten om een loopbaanstap te maken. De medewerker leert breder kijken naar zijn werk en de mogelijkheden die er zijn.

Teamcoaching

Bij teamcoaching staat het team als geheel centraal. Startende teams hebben vaak behoefte aan verbinding met elkaar. Wat drijft een collega, welke kwaliteiten en talenten heeft iedereen en hoe spreek je elkaar aan. Teams die al langer bij elkaar zijn, kunnen baat hebben bij het opnieuw bekijken van hun patronen. Welke helpen en welke niet. Hoe kunnen ze elkaar nog meer versterken om hun doelen te bereiken? Lees hier over onze aanpak.

Intervisie

Op een creatieve en persoonlijke manier bieden wij een veilige leeromgeving voor professionals die beter willen worden in hun werk door intervisie (online of op locatie).

teamcoaching advies

Plan nu een adviesgesprek in

%d bloggers liken dit: