Teambuilding

Ben jij op zoek naar een activiteit voor teambuilding? Ik organiseer teamwandelingen voor teams of groepen die aan de slag willen met deze thema’s:

  • Elkaar ontmoeten
  • Elkaar beter leren kennen
  • Beter samenwerken
  • Meer werkplezier
  • Brainstormen over teamdoelen
  • Dromen over de toekomst van het team

Teambuilding wandelingen

De wandeling duurt twee tot drie uur. De wandeling kan overal in Nederland plaatsvinden, als het maar op een groene plek is, zoals een bos of park.

Om te zorgen dat de wandeling past bij jouw team en de doelen die je hebt, kom ik graag langs voor een intake. Zo maak ik de wandeling op maat. De teamwandeling is licht en voor bijna iedereen geschikt. Voor, na of tijdens de wandeling kunnen we wat drinken bij een café. Ook zorg ik voor een stuk fruit.

De wandeling bestaat uit een aantal oefeningen die de deelnemers in groepjes of tweetallen doen. We maken gebruik maken van de natuur om ons heen.

Ik vond dat er best wel wat energie in zat! Jij had een positieve invloed op de groep en de sfeer!

Resultaat
Samen wandelen maakt je als team creatiever. Jullie bekijken zaken van meerdere kanten, wat leidt tot meerdere ideeën voor de aanpak. Na afloop van de wandeling heb je elkaar beter én op een andere manier leren kennen. Verder is het resultaat dat de teamleden elkaar fysiek ontmoet hebben, gelachen hebben, buiten zijn en in beweging!  

Wandelen in duo’ s met opdrachten

Het is mogelijk om een wandeling te organiseren voor een team waarbij steeds in tweetallen gewandeld wordt. We starten met een (online) kick off onder mijn begeleiding. Daarna gaan de teamleden zelf wandelen in tweetallen met opdrachten van Walk&Talk Coaching. De wandelingen hoeven niet tegelijk plaats te vinden of op dezelfde plek, maar het kan wel.

degrootcoach@gmail.com | 06 41298334

%d bloggers liken dit: