Over Marije

wandelcoaching inzichten verandering loopbaan inspiratie natuur balans oefenen onzeker

Mijn naam is Marije de Groot. Ik ben een doelgerichte coach. Ik richt mij op mannen en vrouwen die willen ontdekken hoe ze beter tot hun recht kunnen komen in hun werk. Ik coach het liefst wandelend.

Mijn manier van coachen

Ik wandel samen met jou in het bos of in een park in de omgeving van Den Haag, Leiden en Zoetermeer. We zoeken de stilte op en ontdekken wat het is dat je tegenhoudt of belemmert in je werk en je leven. Door te erkennen wat er aan de hand is, gaat het vaak vanzelf om een volgende stap te nemen. Ik werk met elementen uit de natuur of de stad, als spiegel voor jezelf. Door de omgeving te gebruiken, zet je je intuïtie aan en ga je sneller uit je hoofd.

Ik gebruik werkvormen zoals een levensloopwandeling of het kiezen van een boom die staat voor jou en jouw leven. Ik werk ook graag met dat wat jou opvalt zoals zonlicht, bladeren, water, kunstwerken, omgevallen boomstammen en kruisingen. Ze dragen bij aan het krijgen van inzichten, door ze te gebruiken als metafoor. Daarnaast gebruik ik de natuur om een opstelling te doen als je een lastige keuze wilt maken of een gesprek wilt oefenen met je leidinggevende.

Waar help ik je bij?

  • je krijgt inzicht in wat er echt speelt bij jou
  • je stelt een doel vast
  • je gaat aan de slag met wat je wilt leren of veranderen in je loopbaan of werk
  • je zet kleine stappen gericht op je doel

Mijn opleiding

Ik ben geaccrediteerd coach via de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en ik volg de Internationale Ethische Code | IEC. Dit zijn richtlijnen voor een professionele, transparante en uniforme werkwijze voor coaches. Ik ben werkzaam als coach sinds 2015. Hier lees je mijn profiel. Ik heb een algemene coachopleiding gedaan via InterCoach. Daarna heb ik me gespecialiseerd in wandelcoaching bij Atma. In 2019 heb ik een opleiding teamcoaching gedaan. Met intervisie en het bijwonen van deskundigheidsbijeenkomsten blijf ik mezelf ontwikkelen.

Kennismaken? Neem dan contact met me op.

Den Haag | 06 41298334 | (+31 (0) 6 41298334 | degrootcoach@gmail.com

%d bloggers liken dit: