Individuele coaching

Wandelcoaching is een prettige manier om met de alledaagse perikelen weer in balans te komen met jezelf.

Ervaar je weinig werkplezier? Wil je meer jezelf zijn op je werk? Wil je beter plannen en organiseren? Wil je sparren over hoe je je op moet stellen? Wil je meer uit jezelf halen op je werk en privé? Wil je durven zeggen wat je denkt en voelt? Dan is een wandelcoachtraject iets voor jou.

Wandelcoachtraject

Ik bied een individueel wandelcoachtraject aan dat bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 wandelingen. Elke wandeling duurt 75 minuten en vindt plaats in een bos of park in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Rotterdam. Het aantal wandelingen hangt af van de vraag die je hebt en spreken we af na het intake-gesprek.

Lockdown-wandelcoaching

Stel je wilt graag een coachtraject doen, zonder te reizen of samen te wandelen. Dat kan! Je wandelt in je eigen omgeving en ik coach je telefonisch.

Walk&Talent coaching

Wil je al wandelend onderzoeken wat je talenten zijn, om zo meer tot je recht te komen in je werk? Lees hier meer.

Gratis kennismaking

Maak een afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is telefonisch of met videobellen (Zoom). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is best lastig om een coach te kiezen op basis van een website. Ik nodig je uit om mee te doen met een loopbaanwandeling, zodat je mij leert kennen.

Wat levert het coachtraject je op?
  • je weet wat er bij jou speelt
  • je weet wat je belemmert
  • je weet waar je goed in bent
  • je gaat aan de slag met wat je wilt veranderen
  • je zet concrete stappen gericht op je doel.
  • Optioneel: een digitale arbeidsmarktscan, persoonlijkheid- of drijfverenonderzoek
Hoe verloopt het traject?

Het eerste gesprek (na het intakegesprek) gaat over jouw vraag, jouw wensen en verwachtingen. We maken afspraken en leggen deze vast in een coachcontract. Tijdens de gesprekken die volgen, werken we aan je coachvraag en krijg je opdrachten (huiswerk) die je tussen twee sessies in zelf doet. Tijdens de laatste wandeling bespreken we jouw vervolgstappen en evalueren we het traject.

Waarom wandelend coachen?

Buiten wandelen, in een natuurlijke omgeving, draagt bij aan de coaching. Je bent letterlijk en figuurlijk in beweging en je gebruikt de omgeving als inspiratiebron voor je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van de natuur, leer jij jezelf beter kennen.

Je eigen coachwandeling

Wil je zelf een vraag die je hebt aanpakken met behulp van de natuur? Gebruik dan dit werkblad en maak wandeling op een plek naar keuze.

Coaching online

Het is mogelijk de coaching online te doen. Via Skype of Zoom of op een andere manier. Ook kun je ervoor kiezen om online en wandelcoaching te combineren. Mijn ervaring is dat het mogelijk is om samen – op 1,5 meter afstand – te wandelen. Als dat voor jou ook goed voelt.

Aan de slag met jouw vraag? Meld je dan nu aan.


Den Haag | 06 41298334 | (+31) 070 2007887 | 06 41298334 | info@wandelcoachdegroot.nl

%d bloggers liken dit: