Individuele coaching

Wil je investeren in jezelf en ontdekken wat je belangrijk vindt? Ben je op zoek naar een balans tussen werk en privé? Wil je iets aan je loopbaan veranderen, maar weet je niet hoe? Wil je durven zeggen wat je denkt en voelt? Dan is een wandelcoachtraject iets voor jou.

Wandelcoachtraject

De wandelcoachtrajecten bestaan uit drie tot acht wandelingen. Een wandeling duurt ongeveer 75 minuten en vindt plaats in een bos of park in Zuid-Holland. Het aantal wandelingen hangt af van de vraag die je hebt en bespreken we tijdens het intake-gesprek. Het is mogelijk om het wandelen af te wisselen met online sessies.

Gratis kennismaking

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is telefonisch of met videobellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat levert het coachtraject je op?
  • je weet wat er bij jou speelt
  • je weet wat je belemmert
  • je weet waar je goed in bent
  • je gaat aan de slag met wat je wilt veranderen
  • je zet concrete stappen gericht op je doel.
  • Optioneel: een persoonlijkheid- of drijfverenonderzoek
Hoe verloopt het coachtraject?

Tijdens het eerste coachgesprek gaan we dieper in op jouw vraag, zodat duidelijk is wat je wilt bereiken. We maken afspraken en leggen deze vast in een coachcontract. Tijdens de gesprekken die volgen, werken we aan je coachvraag en krijg je opdrachten die je tussen de sessies in doet. Tijdens de laatste wandeling bespreken we jouw vervolgstappen en evalueren we het traject.

Waarom wandelend coachen?

Buiten wandelen, in een natuurlijke omgeving, draagt bij aan de coaching. Je bent letterlijk en figuurlijk in beweging en je gebruikt de omgeving als inspiratiebron voor je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van de natuur, leer jij jezelf beter kennen.

Je eigen coachwandeling

Wil je zelf een vraag die je hebt aanpakken met behulp van de natuur? Gebruik dan dit werkblad en maak wandeling op een plek naar keuze.


degrootcoach@gmail.com | 06 41298334

%d bloggers liken dit: