Individuele coaching

Coachpakket: Werken aan jouw toekomst!

Wil je investeren in jezelf en ontdekken wat je belangrijk vindt? Ga nu aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Haal je genoeg uit jezelf op je werk of privé? Wil je iets aan je loopbaan veranderen? 

In 3 coachsessies sta je stil bij jouw toekomst en kom je er achter waar jij echt mee bezig wilt zijn. Kosten: 299,- euro.

Wandelcoachtraject

Ervaar je weinig werkplezier? Wil je meer jezelf zijn op je werk? Wil je sparren over hoe je je op moet stellen? Wil je meer uit jezelf halen op je werk en privé? Wil je durven zeggen wat je denkt en voelt? Dan is een wandelcoachtraject iets voor jou.

De wandelcoachtrajecten bestaan uit drie tot acht wandelingen. Een wandeling duurt ongeveer 75 minuten en vindt plaats in een bos of park in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Rotterdam. Het aantal wandelingen hangt af van de vraag die je hebt en bespreken we tijdens het intake-gesprek.

Gratis kennismaking

Maak een afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is telefonisch of met videobellen (Zoom). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is best lastig om een coach te kiezen op basis van een website. Ik nodig je uit om mee te doen met een loopbaanwandeling, zodat je mij beter leert kennen.

Wat levert het coachtraject je op?
  • je weet wat er bij jou speelt
  • je weet wat je belemmert
  • je weet waar je goed in bent
  • je gaat aan de slag met wat je wilt veranderen
  • je zet concrete stappen gericht op je doel.
  • Optioneel: een persoonlijkheid- of drijfverenonderzoek
Hoe verloopt het coachtraject?

Tijdens het eerste coachgesprek gesprek gaan we dieper in op jouw vraag, zodat duidelijk is wat je wilt bereiken. We maken afspraken en leggen deze vast in een coachcontract. Tijdens de gesprekken die volgen, werken we aan je coachvraag en krijg je opdrachten die je tussen de sessies in doet. Tijdens de laatste wandeling bespreken we jouw vervolgstappen en evalueren we het traject.

Waarom wandelend coachen?

Buiten wandelen, in een natuurlijke omgeving, draagt bij aan de coaching. Je bent letterlijk en figuurlijk in beweging en je gebruikt de omgeving als inspiratiebron voor je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van de natuur, leer jij jezelf beter kennen.

Walk&Talent coaching

Wil je al wandelend onderzoeken wat je talenten zijn, om zo meer tot je recht te komen in je werk? Lees hier meer.

Je eigen coachwandeling

Wil je zelf een vraag die je hebt aanpakken met behulp van de natuur? Gebruik dan dit werkblad en maak wandeling op een plek naar keuze.


Den Haag | 06 41298334 | (+31 (0) 6 41298334 | degrootcoach@gmail.com

%d bloggers liken dit: