Teamwandelingen

Ik organiseer teamwandelingen in Den Haag en omgeving voor teams of groepen die:

  • Elkaar in het echt willen zien en spreken
  • Elkaar beter willen kennen
  • Beter willen samenwerken
  • Meer werkplezier willen
  • Willen brainstormen over hun doelen
  • Willen dromen over de toekomst van het team

Teamwandelingen

Ik organiseer wandelingen voor teams van twee tot drie uur in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer. Denk aan het Haagse bos of op Landgoed Clingendael.

De wandeling bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij we gebruik maken van de natuur om ons heen. Ik maak de wandeling op maat, afhankelijk van het thema.

Ik vond dat er best wel wat energie in zat! Jij had een positieve invloed op de groep en de sfeer!

Resultaat
Na afloop van de wandeling heeft het team elkaar beter én op een andere manier leren kennen. Daarnaast heeft het team nagedacht over welke manier van samenwerken belangrijk voor hen is. Verder is het resultaat dat de teamleden elkaar fysiek ontmoet hebben, gelachen hebben, buiten zijn en in beweging!  

Om te zorgen dat de teamwandeling past bij jouw team en de doelen die je hebt, kom ik graag bij je langs voor een intake. Zo maak ik de wandeling op maat. De wandeling is licht en voor bijna iedereen geschikt. Voor, na of tijdens de wandeling kunnen we wat drinken bij een café. Ook is het mogelijk om zelf iets mee te nemen.

Wandelen in duo’ s met opdrachten

Het is mogelijk om een wandeling te organiseren voor een team waarbij steeds in tweetallen gewandeld wordt. We starten met een (online) kick off onder mijn begeleiding voor de uitleg. Daarna gaan de teamleden zelf wandelen in tweetallen met opdrachten van mij. De wandelingen hoeven niet tegelijk plaats te vinden of op dezelfde plek, maar het kan wel. Deze vorm is geschikt als je graag wilt dat de teamleden elkaar weer ontmoeten, na zo lang op afstand met elkaar gewerkt te hebben.

Wandelen en yoga

Samen met een yogadocente verzorg ik workshops voor teams, met yoga en wandelen.


%d bloggers liken dit: