Teamwandelingen

Ik organiseer teamwandelingen in Den Haag en omgeving voor allerlei soorten teams en afdelingen die:

  • Beter willen samenwerken;
  • Willen brainstormen over hun doelen;
  • Duidelijkheid willen over wie wat doet;
  • Willen dromen over de toekomst van het team;
  • Er samen op uit willen in een natuurlijke omgeving;
  • Elkaar beter willen kennen.
Wat kun je verwachten?

In verband met de corona-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk met een heel team te gaan wandelen. Wel is het mogelijk om een wandeling te organiseren voor een team, waarbij in groepjes van 2 gewandeld wordt of ieder zelf een wandeling maakt en er online contactmomenten zijn.

De teamwandeling is geschikt voor 4 -12 personen. De aftrap wordt (meestal) gedaan door een van de teamleden. Daarna volgt de eerste oefening: aankomen op de plek waar we zijn. Meestal een korte wandeling in stilte en luisteren naar de geluiden om je heen. Daarna volgen 1 – 2 oefeningen die zorgen dat de groep met elkaar in gesprek gaat. Soms in duo’s, soms in grotere groepjes. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van de natuur of de omgeving als metafoor. Om te zorgen dat de teamwandeling past bij jouw team en de doelen die je hebt, kom ik graag bij je langs voor een intake. Zo maak ik de wandeling op maat.

Locatie en tijd

De teamwandelingen vinden plaats in het Haagse Bos, Clingendael, Sorghvlietpark of op het strand van Den Haag. Op deze plekken helpt de omgeving bij het bereiken van jullie doelen. De wandeling duurt 1,5 á 2 uur. De wandeling is licht en voor bijna iedereen geschikt. Tijdens de wandeling staan we ook stil of zitten we even. En er is tijd voor een pauze. Voor, na of tijdens de wandeling kunnen we wat drinken bij een café. Ook is het mogelijk om zelf iets mee te nemen. Ik besteed de catering graag uit en kan je daarbij helpen.

Indicatie kosten

Voor een teamwandeling van 2 uur liggen de kosten rond de 450 euro in totaal, geen btw. Neem contact met me op voor een exacte offerte.

Ik vond dat er best wel wat energie in zat! Jij had een positieve invloed op de groep en de sfeer!


%d bloggers liken dit: