Dans, dans, dans

Als tiener zat ik jarenlang op jazz-ballet. Daarna een aantal jaren stijldansen. In mijn studententijd leerde ik salsa en bachata. Met mijn vriend heb ik een tijdje op Zoukles gezeten. Dansen is belangrijk voor me. Het geeft me een gevoel van vrijheid.

Sinds ik kinderen heb, dans ik alleen nog op bruiloften, verjaardagsfeestjes of in de woonkamer. Dat vond ik prima. Totdat mijn dochter op moderne dans ging (op mijn aanraden). Ik was jaloers. Dat wilde ik ook. Sinds een jaar zit ik op moderne dans. Het voegt echt iets toe aan mijn leven.

Als dansen zo belangrijk voor me is, waarom heb ik het dan zo lang niet gedaan? Herken je dat? Dat je gestopt bent met wat je vroeger graag deed. Je leven is veranderd, je bent zelf veranderd, denk je. Of maak je te weinig tijd voor dat wat echt belangrijk voor je is? Goed om eens bij stil te staan deze zomer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: