Workshop Wandelcoaching

Wandel jij vaak met je collega, medewerker of coachee? Wil je leren hoe je de natuur kunt inzetten bij het begeleiden van mensen? In deze workshop voor leidinggevenden, (team)coaches en mentoren leer je de natuur gebruiken als tweede coach.

De wandelcoach-methode zorgt ervoor dat je gesprekspartner niet alleen zijn hoofd, maar ook zijn intuïtie gebruikt bij het oplossen van een vraagstuk of probleem of bij het formuleren van een wens.

Programma

Tijdens de workshop leer je de basisbeginselen van wandelcoaching en ervaar je het effect van wandelcoaching aan de hand van een aantal oefeningen. De oefeningen zijn geschikt voor allerlei coachvraagstukken.

  • Welkom en kennismaken
  • De basisvragen van wandelcoaching
  • Zintuigenwandeling
  • Een kwaliteiten-oefening
  • Een levensloop- of loopbaanwandeling

Voor teamcoaches zijn de oefeningen o.a. gericht op de biografie van het team en het maken van de meetlat van het team.

Resultaat

Na afloop van de workshop heb je ervaren wat het effect is van wandelcoaching, ken je de basisvragen van wandelcoaching en heb je een aantal oefeningen geleerd die je meteen kunt toepassen bij je coachees.

Locatie

De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven bij Landgoed Clingendael in Den Haag. We verzamelen bij de hoofdingang van het Landgoed. In overleg kan gekozen worden voor een andere locatie.

Doelgroep

De workshop is geschikt voor elke begeleider of (team)coach die wandelcoaching wil gebruiken bij zijn of haar gesprekken.

Kosten

De prijs voor deze workshop is 75,- euro ex btw per particuliere deelnemer en 85,- euro ex btw voor zakelijke deelnemers. Dit is inclusief een hand out met praktische tips en een kleine versnapering tijdens de wandeling. Per workshop is plek voor 6-8 deelnemers.

“We zijn zo graag in de natuur, omdat deze geen mening over ons heeft.” Friedrich Nietzsche

Data

Wil je een workshop voor een eigen groep, stuur me dan een bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: